En sjökocks tankar

Vardagsmat, jobb och trädgårdsdrömmar

Matvete som tillbehör

Publicerad 2016-08-02 09:31:52 i Buffé, Tillbehör,

Ett enkelt tillbehör till grillat, fisk, buffé eller annat som går snabbt att göra, kan ätas varmt, ljummet eller kallt och är hälsosamt är matvete. Bara att koka enligt förpackning och blanda med smaksättning, tex örter, vitlök, chili, olja, salt och peppar.


Kommentarer

Kommentera inlägget här
Publiceras ej

Om

Min profilbild

Madeleine

Är en 25 åring som älskar mat och trädgård. Denna blogg kommer handla om min vardag, om en trädgårdsintresserad sjökock. Delar med mig av mat och bak som jag gör här ombord, hur jag samtidigt försöker odla och sköta två trädgårdar med 40 mils avstånd trots att jag är borta varannan månad.

Till bloggens startsida

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela